Wie ben ik?

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. De eerste jaren, tijdens  mijn opleiding, bij de RIAGG. Later, nadat ik in 1998 mijn postdoctorale psychotherapie opleiding afrondde en ik mijn registratie in het BIG register kon vastleggen, ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Dit was de eerste jaren ideaal, omdat ik mijn tijden kon aanpassen aan de schooltijden van mijn zoon. Inmiddels is hij bijna volwassen, maar het werken als zelfstandige past nog steeds goed bij mij. Het geeft me de mogelijkheid mijn eigen agenda te beheren en afspraken met cliënten zo in te plannen dat deze op hun behoeften aansluiten.

Als zelfstandig gevestigd psychotherapeut heb ik te maken met een gevarieerd aanbod van cliënten en klachten. Dit houdt het werk voor mij uitdagend en interessant en ik heb inmiddels dan ook een brede ervaring.

Voordat ik psychologie ging studeren, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Van deze ervaring heb ik nog steeds profijt in mijn werk als cognitief gedragstherapeut.

Ik doe geregeld aan na-en bijscholing. Ik heb training gevolgd op het gebied van MindfulnessEMDR. schematherapie.

Ook heb ik intervisie; met collega’s bespreken we anoniem de voortgang van onze cliënten. Als het nodig is vragen we elkaar advies  over moeilijke kwesties.

 

Comments are closed.

Wil je weten of psychotherapie wat voor jou is?

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je besluit niet verder te gaan met de behandeling, breng ik niets in rekening. Er gaat dan dus ook niets van je eigen risico af.