Al jaren werk ik met plezier als BIG geregistreerd, zelfstandig gevestigd psychotherapeut in mijn eigen praktijk. Onafhankelijk kunnen werken, vrijheid met betrekking tot mijn agenda en een persoonlijke sfeer passen bij wie ik ben als persoon. Online werken is dan ook iets dat zeker tot de mogelijkheden behoort.

Ik ben een Rotterdammer en voel mij thuis in de dynamiek van de grote stad. De reden dat ik ooit psychologie ben gaan studeren is vanuit interesse in mensen, die ik hier in al hun diversiteit zie en die ik op mijn vele verre reizen heb mogen ontmoeten. Door mensen uit verschillende landen en culturen te hebben leren kennen, denk ik dat ik een betere psycholoog ben geworden. Mijn hart ligt met name in India en andere Aziatische landen.

Aanvankelijk begonnen als cognitief gedragstherapeut, heb ik mij gaandeweg ontwikkeld tot inzichtgevend psychotherapeut.

De achterliggende oorzaak van klachten is mij steeds meer gaan intrigeren en ik ben mij gaan verdiepen in jeugdtrauma’s, persoonlijkheids- en hechtingsproblematiek.

Hier ligt dan ook mijn passie en ik werk het liefst met mensen die meer inzicht in zichzelf en hun eigen functioneren willen verkrijgen en hun negatieve patronen willen doorbreken.

Schematherapie kan hierbij een goed hulpmiddel zijn.

Naast professionaliteit is betrokkenheid, empathie en humor belangrijk in mijn werk.

 

 

Comments are closed.