Al jaren werk ik met plezier als BIG geregistreerd, zelfstandig gevestigd psychotherapeut in mijn eigen praktijk. Onafhankelijk kunnen werken, vrijheid met betrekking tot mijn agenda en een persoonlijke sfeer passen bij wie ik ben als persoon.

Ik ben een Rotterdammer enĀ  voel mij thuis in de dynamiek van de grote stad. De reden dat ik ooit psychologie ben gaan studeren is vanuit interesse in mensen, die ik hier in al hun diversiteit zie.

Aanvankelijk begonnen als cognitief gedragstherapeut, heb ik mij gaandeweg ontwikkeld tot inzichtgevend psychotherapeut.

De achterliggende oorzaak van klachten is mij steeds meer gaan intrigeren en ik ben mij gaan verdiepen in jeugdtrauma’s, persoonlijkheids- en hechtingsproblematiek.

Hier ligt dan ook mijn passie en ik werk het liefst met mensen die meer inzicht in zichzelf en hun eigen functioneren willen verkrijgen en hun negatieve patronen willen doorbreken.

Schematherapie kan hierbij een goed hulpmiddel zijn.

Naast professionaliteit is betrokkenheid, empathie en humor belangrijk in mijn werk.

 

 

Comments are closed.

Wil je weten of psychotherapie wat voor jou is?

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je besluit niet verder te gaan met de behandeling, breng ik niets in rekening. Er gaat dan dus ook niets van je eigen risico af.